Dr. Răzvan Ionescu

Medic specialist medicină generală

Competenţe: Acupunctură, Homeopatie

Am absolvit Fac. de Medicină Carol Davila în anul 1993, in Bucuresti.

Intre anii 1990 - 1992 am fost printre primii medici români care au avut şansa de a studia în China unde am învăţat limba chineză şi Acupunctura la Colegiul de Medicină Tradiţională Chineză din Shanghai.

La întoarcerea din China am lucrat timp de 5 ani, între 1993-1998, la Centrul de Acupunctură şi Homeopatie condus de regretatul dr. Florin Brătilă, unde m-am perfecţionat alături de dânsul şi de restul colectivului, dobândind gradul de Cercetător ştiinţific şi efectuând stagiul de pregătire în medicina de familie.

Totodată am devenit lector în Acupunctură la Centrul de Pregătire în Domeniul Sanitar, participând la instruirea medicilor care doresc să obţină atestatul în Acupunctură.

Începând cu anul 1998 am deschis propriul cabinet unde am practicat o vreme în paralel medicina de familie şi acupunctura. Fiind din ce în ce mai solicitat pentru acupunctură, am renunţat la medicina de familie şi m-am dedicat în exclusivitate medicinii chinezeşti.

În prezent lucrez în clinică împreună cu soţia mea şi cu echipa de colaboratori, precum şi ca instructor - formator în Acupunctură la Centrul de Pregătire în Domeniul Sanitar şi la Şcoala Românească de Medicină Tradiţională Chinezească de la Târgovişte.